Crisi a Alcoi

Mmmm, crisi a Alcoi??? (Espere no fer tanta forrolla com l’anterior entrada). És tracta d’una gran qüestió que ens farem molts. Doncs, sí i ja fa molt temps. Si nosaltres tenim experiència en alguna cosa és amb la crisi. Per què?? Perquè ja li duem molt avantatge a la resta amb la crisi econòmica, ja que nosaltres la vam començar fa molt temps, començant per la crisi del tèxtil que fa temps que arrosseguem. La culpa no és de ningú, o sí. Quan vas a Elx, quan vas a Alacant, quan vas a València, han començat a parlar de crisi al mes de maig de 2008. Alcoi du parlant de crisi des de ja fa, com a poc, tres o quatre anys i que no en siguen més.

La veritat siga dita, ni les empreses ni la gent hem sabut canviar el xip, no hem sabut acoplar-nos a tot el que venia i trobe que poques empreses ho faran a hores d’ara, on quasi hi ha un punt de no retorn. Canviar el xip en el sentit de no crear empreses de producció ací, agafar la maleta i anar a Àsia, la creació d’empreses comercials ací seria un punt de partida fonamental per a seguir desenvolupant-nos. Xina i Índia fan l’agost amb nosaltres però els empresaris també ho fan viceversa.


La globalització era un fet quan les empreses alcoianes començaven a veure el problema. A més d’un li agradaria clavar el cap baix terra i tornar-lo al seu lloc a 2011, quan ja de segur, haurà passat tot ( a la resta de llocs, però segurament ací encara estarem fotuts). L’economia local progressivament ha anat adaptant-se, i quin remei, a altres fonts, com per exemple ara al sector terciari o de serveis on crec que estem millorant molt. Però no hem de deixar de lloc la indústria, puix és el motor econòmic més “net” que pot haver econòmicament pensant. Tal vegada caldria pensar-se si és convenient ja, plantejar nous polígons industrials a la ciutat, on ja fa anys que els pocs empresaris que queden de bona jeia i emprenedors estan demanant-ho a crits.

Si no s’actua amb la major celeritat possible, ens trobarem a un forat d’on ja serà impossible tornar enrere. Necessiten els governants d’Alcoi un quadre sinòptic on ho explique tot per entendre-ho bé. Serà possible? Idees fresques per a traure a aquesta ciutat falten, tenim pensaments Paleolítics al món de la indústria a la ciutat. Cal escampar ara, ja, ahir deuriem d’haver-ho fet, doncs quan sinó?? Quan ja no puguem fer res per salvar els mobles??

Anuncios

1 Response to “Crisi a Alcoi”


  1. 1 aaron 22 marzo, 2010 en 2:16

    magrada molt el valencia tan adecuat que escrius ya magradaria tindre eixa cultura verbal,el text esta be pero al ser el temade moda no desperta interes almenys a mi.sen les errades ortográfiques soc de poble jejejejeje


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s
PRESENTACIÓ

Hola a tots, benvingudes i benvinguts al meu blog, on parlarem un poc de tot. És lliure aquell que pot parlar i pot transmetre a la resta el que pensa.

Categories

Comentaris recents

aaron en Crisi a Alcoi
Mr WordPress en Bon dia!

Pàgines

He sigut visitat ...

  • 2,072 vegades

Posts más vistos

Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: